Naslovnica  » Turizam  » Seoski turizam  » Oglas #66
1,00 KN

Ruralna kuća za odmor - Zagorska hiža Cecilija

  Ocijena: 0 ( 0 Glasova )

Objavljen: 04 .04. 2019 | Broj pregleda: 640 | ID oglasa: #0066
Tip oglasa: Najam
Država: Hrvatska
Regija: Krapinsko-zagorska
Grad: Marija Bistrica
Broj pošte: 49246
Ruralna kuća za odmor.
Želite odmor u prirodnom okruženju pitomih zagorskih brega, želite li doživjeti odmor u kući koja je opramljena u duhu starine da osjetite žar života na selu u prošlim vremenima, želite li spavati na krevetima na kavim su spavali naši djedovi i bake na selu, želite li se buditi s cvrkutom prica i uživati u jutarnjem pijevu pijetla, želite li odmor na idiličom zagorskom bregu....??? NALAZITE SE NA PRAVOM MJESTU - poželite si odmor u našoj "Zagorskoj hiži"!!!

Ruralna kuća za odmor nosi ime "Zagorska hiža Cecilija", a ime je dobila po familijarnoj lozi, odnosno po baki koja je živjela na imanju.
Ruralna kuća za odmor prema uvjetima kategorizacije kategorizirana u najvišu kategoriju s četiri sunca, a u naravi je autohtona zagorska drvena kuća.

Zagorska hiža Cecilija opremljena u duhu starine s minimalnim izmjenama koje su prilagođene vremenu u kojem se nalazimo , kao i tehničkim uvjetima propisanim za takvu vrstu objekta. Kuća je opremljena na način da gost sam u njoj priprema hranu. Hrana se do objekta može dopremiti i putem cetering dostave iz obližnje Marije Bistrice.

Kuća je smještena na 365 m nadmorske visine, u slabo naseljenom okruženju, u čistoj prirodi, pokraj šume. Ispred kuće možete uživati u pogledu na prekrasnu prirodu, na planine Ivančicu, Strahinjčicu i dio Medvednice.

Ovo je idealna lokacija za one koji žele posjetiti nacionalno svetište u Mariji Bistrici ali i druge destinacije u Hrvatskom zagorju kao što su Stubičke Toplice, terme Jezerčica, dvorci hrvatskog zagorja i dr...

Kuća je namijenjena je za smještaj 4 osobe (2+2), plus dječji krevetić.


Najam kuće od 45 EUR po jednom danu-noćenju, (cijena najma za jedno noćenje 75 EUR). Za najam više od 7 dana cijena prema dogovoru. Uoči Božićnih i novogodišnjih blagdana cijena je podložna dogovoru.
Dnevni boravak - do maksimalno 5 sati korištenja - 296,00 kuna (39 EUR). Kuća je opremljena na način da gost može sam pripremati hranu (na raspolaganju ima početne količine špeceraja (spize) - ulje, brašno, šećer, sol, ocat, biber, vegeta, crna kava, čajevi,...)
Ukoliko kuću koriste najviše dvije osobe odobravamo dodan popust - dogovor.

Zagorska hiža

Korisnik od: 31 .01. 2019
Pogledaj sve oglase »

09********Pokaži
09********Pokaži

Slični oglasi

Idi na vrh
U skladu s novom europskom regulativom, Euro-oglasnik je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica. Daljnjim korištenjem Euro oglasnika, suglasni ste s korištenjem kolačića.
| zatvori